Aboooo

Om jag kanske ska säga något om kollektivboendet från förra helgen och nu i veckan? Dagarna hos David med gänget har varit helt underbara. Tyvär har jag inga bilder, tråkig som jag är. Men vi åt chips i stort sätt hela tiden så kanske inte det roligaste motivet.

Vi fick besök av våra respektive en del dagar och sen flyttade jag hem i tisdags för att vara fräch till konserten. Var kul att vara med i år och det lär göras om nästa!

Nu sitter jag och taggar Slayer till Sonisphere och känner att det börjar kurra i magen, hoppas farsan har börjat med krubbet iaf höhö. Vad händer ikväll då gott folk?

Jag trodde jag kunde läsa dig som en öppen bok
men jag förstår dig inte alls


sötlasse på Gasklockorna

Nu har jag inte delat med mig så mycket av vad som händer igen. Skäms på mig. Men vi kan ju ta det lite baklänges;)
Igår åkte jag och farsan och skulle hitta tapet till mitt nya rum. Äntligen säger jag bara! :D det bästa kommer bli att jag kommer kunna ha trummorna på rummet - JIPPIE!

Och i Onsdags, då ni, då var jag och jempa på lasse i Gävle. Var skit kul och han är ju så jäkla bra live! Var skönt att varva med nån lite mindre konsert där man kunde andas och bara njuta av musiken utan att behöva försvara sig mot folk som trängs. Jag hade en underbar dag med bästaste Jänny:D snart lär vi boka in en ny konsert så man har något att se fram emot.



så söt (A) köpte med mig en affisch och en sån där osexig tygpåse hem


Memories Remains




Yeah Isa;)









"Who does number two work for?"

Jag vet inte vad som väntar i framtiden
men vad som än kommer har jag lovat att ta emot det med öppna armar

hellu

Som Isa och Lizette redan skrivit på sina bloggar så bär det av till David ikväll:D ska bli kul som fan att få massa kvalitétstid med gänget, men kommer sakna baby nått grymt! När jag kommer hem blire lasse med jempa:D

Det har hänt så mycket kul sen sist jag bloggade som jag vill berätta om, men tror ingen skulle orka läsa det, och jag skulle framför allt inte orka skriva ner det! Men igår vart det iaf tältning med trevligt efterlängtat folk, dem flesta som jag träffat innan hade jag inte sett på ett halvår minst. Vi var på ön med namnet Kläcken, mittemot låg Häxön. Tyckte vi skulle varit där istället, den ön hade ju mycket roligare namn.

Det var inte lite kallt den natten! Markus och jag låg och huttrade i hans tält som vi inte hade orkat fälla upp x) men den som är kinkig får inget! Vaknade vid 06.30 tiden, vilket var helt vansinne. Några timmar började hemfärden, vilket var väldigt efterlängtat. Var ganska sliten plus att mina ben är helt pissmyrsbitna. Men kul varé! :D


Söndag

Nu har snart ännu en helg gått. I fredags träffade jag Hanna. Det blev ett snabbdopp i bergstäckten sen hem till dem och chilla bara. Det bjöds på supergod mat som Hannas mamma och moster fixade. Efter det var vi duktiga och gjorde en fucking kladdkaka x) "du som är kock" fick jag höra flera gånger höhö. Hemfärd från Bennys med mjukglass var inte helt fel:D

I lördags, igår då, träffade jag Isa:D hon hjälpte mig med bloggen men det krånglade så vi la det åt sidan tills vidare! Men blir ny design snart såatte;) sen spelade vi tjejsnack (NOSTALGI) och jag fick stå vid deras öppna fönster och skrika att jag älskar killar, Yeah!

Nu ska jag snart till Viktor, sådeså

Daimstrutar

Igår hade jag en underbar dag med Anders. Han bjöd på pannkaksfrukost:D efter det åkte vi och badade i Marma. Egentligen skulle vi åkte till Kolmården, men hade det minst lika trevligt ändå!

Nu ska jag kolla på Svampbob:D

HAHA

Snodde den här fina dialogen från Isas blogg. Det är ju ett samtalsämne det också!

Alice: Det smakar typ som råttägg.
Isa & Lizette: Har du ätit råttägg????????
Alice: Ja jag brukar ju äta det efter jag har tränat.
Isa: Jaha, RÅTT ÄGG!
David: Men åhh, råttor får inte ens ägg!!!!!!

 


En dag på Rullsand

Det händer så jäkla mycket just nu så det är lite dålig update! Nu sitter jag och kollar på film, samtidigt som jag tänker på vad veckan har bjudit på hittils. Det har blivit både tältning, en tripp till ön och så blev jag firad i efterskott igår. Galet kul! Vi hamnade på rullsand och var där i stort sätt hela dagen. Fy farao vad jag har brännt mig på skuldrorna och axlarna. Hoppas att det omvandlas till en brun nyans sen x) efter rullsand bar det av hem till Isa. Där väntade mat och kubbspel, och även en present till mig visade det sig. Blev ju överlycklig när jag fick dessa:




Efter ett tag kom även Anders som följde med och badade vid Ullforsbadet. Jag har nog aldrig badat i så varmt vatten utomhus, så jävla skönt! Men man väntade ju bara på att ett vildsvin skulle flyta upp framför en.

Det var verkligen en lyckad dag! Kunde inte blivit firad på något bättre sätt!

Jag älskar dig Anders<3

ljuva ångest

Som den förra rubriken sa så funkar nu mitt internet igen och jag kan fortsätta att uppdatera.

Igår åkte jag till Skutskär för att träffa Tomas och Linda. Det var verkligen på tiden! Vi gick ner och badade och efter det blev det makaroner och köttbullar. Vet inte vad gossen gjorde, men det knullade ju fan i käften när man åt det. Det är ju inte varje dag det blir så av köpe-köttbullar. Mat är ju i och för sig alltid godare hos någon annan konstigt nog men Tomas är en liten kökshora han också;)

Lite senare befann vi oss i k-holm hemma hos Mark in tha park och Debra. Underbarare människor får man ju leta efter! Dem var urgulliga och bjöd mig på bussresa mot Gudinge. Men under omständigheterna (för mycket dricka) så stannade jag inte där länge. Och jag kan säga att jag aldrig skämts så mycket i hela mitt lilla liv som idag. Nu har jag verkligen nått botten och det får vara slut på idiotfyllor. Nu ska jag inte dricka något starkare än 5% på ett tag. Det är nog det smartaste jag skrivit i den här bloggen någonsin, såatte!

Förlåt alla..

Internet funkar!!

Jag blev utmanad av Isa

Såhär går det till: Dom som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv på sin blogg. Och du ska också skriva in reglerna i spelet.

När man genomfört utmaningen ska man välja 6 nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dom för att låta dom veta att dom är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

1.
Jag har inte ätit godis på 3 år.
2. Jag är fullständigt beroende av glass!
3. Jag tycker inte om strömming.
4. Min stereo är trasig, sen väääldigt länge tillbaka.
5. Jag åkte polisbil för första gången igår.
6. Jag tror att människor aldrig någonsin förändras.

Jag utmanar

* Jenny Tygesén Forsman

* Linda Hawerstrand Gustavsson

* Moa Bergfoth

* Evelina Lund

* Linn Sjöberg

* Pontus Andersson


'

Och när jag sitter här i min ensamhet,
letar efter tankar som kan muntra upp mig
är det ändå bara du som finns

Hemma från gymmet igen

Den här veckan är fuckad för att jag inte bestämt planer med någon. Tänkte att jag skulle chilla lite och ta dagarna som de kommer - Men då är ju alla upptagna såklart! Nästa vecka är det back till struktur och schema x) låter faktiskt tråkigt men när det är roliga grejer man bokar in så funkar det ju, aiight.

Tänk om man skulle kunna få in en hel fot i munnen?


Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig


I´m Homer Simpson

Nu funkar äntligen mitt internet! Hallelulia! Men precis när jag skulle skriva ett inlägg så fick datorn psykbryt och dog. Men nuså:D i söndags träffade jag Pier. Vi satt hemma hos mig och chillade, en liten promenad blev det också x) Trevligt som fan. Måndagen bestod av bad i Marma tillsammans med Anders. Där nere satt det några 40 plusare som minsann inte har någon tv hemma! Och idag då, dagen har bestått av träning, känns skönt som fan. Jag hade väntat mig att dagen skulle få ett roligare slut än såhär, men..

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

soleeeen

Jag sitter hemma hos Lizette nu, allan är här han med och det är fotboll för hela slanten. Fotbollsnördarna själva! Jag fick iaf låna datoren moahahahah. Har haft en toppendag på brämmen men dem två. Det var länge sen det var så skönt att bada! Och det var länge sen pizza var så gott som efter det! Och det var länge sen en gammal gubbe kallat mig för "fin böna" utanför staffans, eller det sista har nog aldrig hänt förr?

Nu ska jag pilla navel:D

RSS 2.0