något grymt sugen på negerbollar!


Men tänker inte ställa mig och dra ihop det nu x)

Tyvär fick jag ingen praktik plats på Peppar peppar, men Pierre har ju sina kontakter så han skulle kolla i Stockholm. Bara hålla tummarna!
Ska väl plugga lite nu, slutprov v.10 på nästan 200 sidor. Dags att ta sig i kragen..

bilder från Slick


Första krogrundan

...i torsdags och den hade ju i princip allt! Falska legg, gratis drinkar, dryga fyllon, bitchiga gävle bimbos, öl och självklart HARDCORE SUPERSTAR!! Helt awesome! Jag tessan och milla stod längst fram och trängdes. Jag fick med mig 4 plektrum och vetskapen om att ha taffsat på dem rätt duktigt under kvällen:D milla var överlycklig över att ha fått addes svettiga handduk, som hon skulle ha sex med sen på natten sa hon x)

En kväll som aldrig kommer glömmas!:D

Fuck you so very, very much!


Torsdag kommer bli awesome!

banan till frukost

Jag tog mig upp i morse trots lite gårdagens prestationer och lite sömn. Nästan så man skulle ha en klapp på axeln haha. Nu har vi "trafikant" med Sten men sitter och ska göra pro men jag kommer dit alldeles snart ^^

Efter skolan ska jag leka med dessie:D ska bli awesome! Kanske åker till martin och sover där, för på lördag ska vi till hans polare på inplyttningsfest. Party party!

Heeeej


Oj oj oj, nu vare dåkig uppdatering här! Men jag är ju en periodare så hehe. Har precis kommit hem efter ett dubbelpass i skolan. Vi var första i köket som vanligt sen skulle vi även ha kvällsöppet. Så det blev ingen hemfärd där emellan inte. Man borde göra detta lite oftare för jag har en känsla av att jag kommer sova sköööönt inatt. Precis vad jag ska göra nu också!

Bajs bajs

Dagens knark

Ja nu kan ni ju få gissa vad det är för låt, för här gick den ju inte att ladda upp!

Var in till Uppsala en sväng efter skolan. Visade piercingen och köpte en sån där liten töntig nalle till alla <3 dag. Två toppar fick jag också med mig, varav en måste bytas -.- åkte fyra bussen hem med David:D
Sen ville Alice vara tjock. Jag gjorde våffelmiddag och parkerade framför How I Met Your Mother. Ibland är livet bra fint ändå. Ibland.

Saknar dig<3


Dag 16 – Min första kyssHaha ja min första kyss, var länge sen det var. Men ändå rätt sent in i mitt liv om jag tänker efter.
Jag hade varit i Skärplinge med några polare och bara umgåtts och kollat på film. Sen skulle killen jag var på g med följa mig till min skjuts (jag nämner inga namn, den jag skriver om vet vem han är) Vi skulle kramas hejdå och så *smack* väldigt gulligt och oskyldigt.

Dag 15 – Mina drömmar


Det är inte utan en viss rädsla och en massa ångest jag skriver detta. Rädsla över att saker och ting inte ska bli som man tänkt sig.

Mitt mål här i livet idag är att bli krögare. Jag vill öppna minst en restaurang, som ska ligga i Stockholm. Jag vill känna att jag ger människor någonting och kan sprida lite glädje. Att folk känner sig nöjda efter ett besök hos mig. Jag ska även vara med och tävla i årets kock minst en gång, med hopp om vinst såklart!

Men kanske min största önskan och vilja är att kunna sprida lite glädje som person. Att bli ihågkommen som just den där Alice; hon var värd att älska.

Just idag är jag arg. Som dem flesta andra dagar

Men jag ler ändå för mig själv när jag tänker på dig.
Dagen började jätte bra men sen vet jag inte vad som hände:O blev skit sur och irriterade mig på allt som rörde sig i stort sätt. Sen att man har så mogna lärare gör ju saken bara ännu mer underbar! Efter skolan blev det iaf gymmet, skönt som fan! Kämpade lite extra med axlarna idag. Älskar känskan av att kunna lägga på mer!
Nu är det dregen på tv!! :D

RSS 2.0