Dag 6 – Min dag

Min dags aktiviteter har knappt börjat än. Ska iaf träffa natta som sagt, får se vad vi hittar på. Det händer nog inte något speciellt en tisdags kväll så det blir nog bara chill :]

Imorn drar jag och jempa in till uppsala och kollar in reorna och jag gör äntligen min smiley piercing.

Back in buisness

...efter julen. Har ju som sagt firat den neri i Vaxholm med brorsan och familj. Fullt ös medvetslös hela tiden på ungarna och MASSOR av tvspel. Dem fick playstation move i julklapp, rätt kul! Massor av mat blev det också. Julen är verkligen svulla hala tiden.

Nä nu ska jag göra mig i ordning innan jag ska leka med natta :D

det är bara dan före julafton en gång
Snart bär det av ner till Vaxholm och träffa braorsan med familj + syrran. Ska bli jätte kul att träffa dem igen! Men först måste jag ladda upp med ny musik på telefonen, vet dock inte riktigt vad jag vill lyssna på förutom Jays nya skiva som jag inte hittar tyvär.

Så nu vill jag börja önska er go vänner och läsare en God Jul! :D


AHAHAHA

Det roligaste jag sett på länge! Ett måste för alla W.A.S.P fans, dem som inte är det kan kolla ändå för dem har så jävla dåligt uttal dem här människorna haha x)

Gud som haver barnen kär,
se till mig som tretton är
och som vart på rockkonsert,
fula gubbar på en scen
rått kött käkar dem och ben,
vrålar som besatt om sex,
om hur djurets lustar vecks,
men jag fattar inget alls
när svärdet klyver flickans hals,
det står ej i Lucasbrevet
att dem har sågklingor i skrevet,
Vart jag mig i världen vänder,
blodet syns från deras händer..


strålande jul

På fredag är det julafton men jag har ingen vidare julkänsla i kroppen alls. Känner mig mest sjuk. Men skulle göra mycket för att jag skulle tycka att  julen var lika mysig som när jag var mindre. Men man säger väl att julen var bäst när man var liten? Sen kan det ju också vara så att jag bara har sol på hjärnan. Jag frågar fortfarande Anders varje gång vi åker bil vart fan sommaren tog vägen. En ouppklarad affär det dära.

Nu tror jag att jag ska gå och käka. Har gått på en yoghurt diet senaste dagarna pga kräkkänslan i halsen, men nu kanske man kan våga sig på lite riktig mat. Wish me luck!

Dag 5 – Vad är kärlek

Ska väl skriva några rader om detta så man kommer vidare i listan:]

Den största kärlek jag upplevt under mitt liv är den som Anders gett mig, och som han fortfarande ger mig trots att jag lämnade honom. Han hade kunnat strunta fullständigt i mig och inte vilat träffa mig mer efter vad som hände. Men inte han. Han har stått vid min sida i vått och torrt och alltid hjälpt mig när det har varit svårt. Han har sett mitt innersta och är den ända som får se mig sjuk och ämlig med flottigt hår badandes i snorpapper.

Och det är kärlek för mig. När man bryr sig mer och en annan människas välmående och lycka än sin egen.
Tack Anders <3

home sweet homeShit vilken natt det varit. Åkte till akuten igår för att sedan bli vidare skickad till Uppsala för dem trodde jag skulle behöva operera bort blindtarmen på mig. Var länge sen jag var så förbannad i mitt liv som igår kväll, framförallt över att en som kommit dit för det problemet (som kan vara allvarligt) fick vänta en och en halv timme. Suck. Och det är Sverige man bor i. Hade hellre blivit vårdad i Gambia just då och legat på en jävla väg utanför sjukhuset. Då hade jag inte frusit iaf.

Aja dem gjorde massa tester och skickade en hit och dit mellan massa avdelningar för att sen konstatera att det inte var blindtarmen. Tur i oturen :] mår fortfarande illa så det är svårt att få i sig någon annan föda än yoghurt.

Nu blire filmmys med katten.

Jag är glad för jag känner Sven
snart lov, snart lov, snart lov, snart lov
Skulle väl egentligen berättat lite om vad kärlek är för mig, men jag orkar inte vara serskillt filosofisk just nu. Orkar faktiskt ingenting. Har kommit in i en dålig sömnperiod, men det kan man val ändra på under lovet antar jag.

Slutade efter nationella provet idag. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Bara hålla tummarna nu att man klarar sig. Sen bar det av hem. Hade inget speciellt att göra så jag åt en massa pepparkakor. Nu har jag ont i magen. Jag borde veta bättre än att äta sånt till middag x) skyller på att jag är ung och dum!

Funderar på ännu en Eddie tatueringas days go by my heart grows coldOch förlåt för alla gånger jag tvivlade på din smärta. Nu vet jag hur det känns.


Dag 4 – Det här åt jag idagMåndag igen. Var hemma från skolan pga av den förbannade urinvägsinfektionen. Varför ska Gud hata mitt kön så, faeen!

Har inte gjort något speciellt upphettsande idag, var till sjukhuset och fick ny medicin. Får hoppas på att den funkar. Sen har jag suttit och försökt plugga, men ögonen bara faller ihop på mig haha x)

Ja och idag började jag då dagen med macka och saft, och avslutade med korv och pasta. Och sen snodde jag en bit av Anders kladdkaka(A) busig, jaoo

Dag 3 – Mina föräldrar

Ännu en helg utan vidare bra uppdatering, men men tror inte någon lider så mycket haha.

Var in till Gävle med tessan i fredags. Där fick vi sällskap av muttis och vi gick sen på stan och fikade och jag köpte julklappar. Sen från fredag kväll lördag kväll har det varit k-holm för hela slanten. Dock var jag ej på folkan men träffade en del folk som vart där. Söndag, alltså idag, lekte jag med Pier bl.a.

Nu sitter jag här med datorn i knät och funderar på vad jag kan skriva om mina föräldrar?
Dem var ett par i nästan tjugo år tror jag. Jag är enda barnet dem har ihop men båda har barn från annat förhållande också. Jag har inte så mycket att säga eftersom jag inte har någon bra kontakt med varken min mamma eller pappa. Den förstnämda bor nere i Ljungby, ca 56 mil härifrån. Har inte träffat henne på ett par år nu så det ska bli prio ett.

Karlholm som vanligt!

Sitter hemma hos crille med trevligt folk. Ska bli en bra kväll!

Min första kärlek

Har inte bloggat på ett par dagar men nu ska jag berätta om min första kärlek. Jag kommer inte nämna nått namn, dem som vet dem vet.

Han fick mig att känna en känsla jag aldrig upplevt förut. Vi träffades mot slutet på 2007. Vi blev tillsammans kort där efter. Han visade mig en helt ny värld, en värjd jag inte trodde fanns. Han var min första kille och jag var helt överlycklig över att ha honom vid min sida. Han gav mig så mycket och framförallt självförtroende nog att inse att även jag var värd att älska. Att det fanns någon även för mig. Som älskade mig. Bara mig.

Men allt bra måsta ju ha ett slut. Jag har lärt mig det den svåra vägen. Jag blev lämnad, inte på det mest mogna sättet men ska inte gå in mer på det nu, men det krossade mig verkligen. Att leva med att den man älskar mest på jorden inte vill veta av en var helt outhärdligt. Det har satt sina spår men idag kan jag iaf klara vardagen. Idag är vi bra vänner och det är jag evigt tacksam för.

Dag 1 – Presentera mig själv

Yo!

Jag heter Alice Wallin Åhlén. Bor i Strömsberg med min farsa och mina två katter. Har planer på att utöka husdjuren med bl.a. orm och spindel. Jag går Hotell och Restaurang programmet här i Tierp, det här är mitt andra år. Nästan alldeles på dagen har jag gått halva gymnasietiden. Jag trivs som fisken i vattnet i köket, känns som att jag är riktigt hemma där. Får även chansen att uttrycka min kreativa sida där vilket är en viktig sak för mig.

När jag inte är i skolan eller på gymmet så spenderar jag mycket tid på musik. Musik berikar livet något så fantastiskt. Jag är en rockbrud ut till fingertopparna, nu och för alltid. Är trummis och vill verkligen starta ett band i framtiden, men nu saknas det tyvär tid. Har varit på många konserter och sett stora band som t.ex.Green Day, Metallica och Slipknot. I sommar ser jag mina gudar Iron Maiden för femte gången. Konserter är det bästa som finns! Tillsammns med att umgås med polare och festa.

Jag ser mig själv som väldigt självstendig, vilket även många i min omgivning gör. Jag försöker bli en mer positiv person då jag kan vara väldigt bitter av mig. Men kan samtidigt vara hur glad som hellst och ett skratt är aldrig långt borta. Jag är ödmjuk, jordnära och sympatisk men jag vägrar ta någon skit från någon.

Jag har en toarulle i mitt fönster.


ännu en lista


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag hittade denna roliga grej på jempas blogg och testar väl jag med:D

Get out alive


If I stay, it won't be long,
Till I'm burning on the inside.
If I go, I can only hope,
That I'll make it to the other side.


Jag vill ha en lussekatt! :(Meeeen borde väl sluta fantisera om såna och fortsätta plugga..

from yesterday

Nu har ännu en helg gått och jag har vart ute på vift varje dag så har inte uppdaterat någonting. Men i fredags var det fest i k-holm för fulla muggar! Då menar jag fulla muggar med. Fulla med grog x) gratis sprit slutar sällan bra haha, men var en superkul kväll och fick träffa vänner jag tillbringar alldeles för lite tid med tyvär.

Gårdagen spenderades med Pier och vi chillade framför massa film, väldigt nice! Kollade på den nya Robin Hood. Men har kommit fram till att man, eller jag ska tala för mig själv nu, jag ska aldrig kolla på nya filmer med sällskap för då tappar man handlingen på 10 sek x)

Sen slutligen idag, söndag, så har jag bara tagit det lugnt. Dagens höjdpunkt var Tirks julshow. Jag och Linn satt och myste och kollade på massa små (och stora) barn som var jätte söta med olika dräkter.

 Snart kommer även Anders hit. Awesomeness. Peace out


sugarbullet

Sitter med hårtoning i skallen som ska få sitta i ett par timmar så man ska bli sådär härligt tomteröd i håret:D är så sugen på att göra allt rött x). Samtidigt sitter jag och väntar på dagens Simpsons dos men det är lite annat skit innan dess.


torsdag 2

Det blev ännu en tripp till Uppsala igår med farsan i hopp om att hitta en ny vinterjacka. Men fick åka hem tomhänt även denna gång. Eller jag köpte sjalen jag spanat på så länge, liten tröst iaf x)
if heaven calls
All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down


RSS 2.0