I´m back

Iaf med bloggandet just idag. Som dem flesta har hört på köpingen så är Alice singel igen. Väldigt ovanligt och det är nog först nu som jag börjar att verkligen förstå. Det gör så ont inom mig för jag ville verkligen att det skulle vara Anders och jag mot världen hela livet. Men saker och ting leder inte alltid dit man vill. Han är fortfarande den viktigaste för mig. Utan hans vänskap hade jag aldrig orkat.

Det var lite om det då. Har inte orkat blogga mycket pga av det. Men det hade nog ändå bara blivit massa deppiga texter ändå x) höhö.

Dagens Maiden dos?
Flight Of Icarus


Oj nu vare lördag igen..

Clutch - Profits Of DoomHellu my friends

Här har jag inte skrivit på ett tag nu, jag säger som Lizette en gång skrev - Visst ja, jag hade en blogg. Ni kanske inte har saknat mig så speciellt mycket, men har iaf haft alldeles för fullt upp med alldeles för mycket för att blogga. Plus att jag är på praktik nu i två veckor till. Så jag kommer nog fortsätta att vara osocial ett tag till. Bara för att jag skriver så kommer jag säkert blogga minst tre gånger imorn x) höhö

Farsan sätter upp hyllor i mitt rum nu, jay! ^^

Stan är full av tanter och tragik         

       Jag och katten kollar på Cops.
 Det tycker han är bra.
 Han är bra.


Slipknot - Psychosocial

-

In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you, can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start


Soulweeper

Är precis hemkommen från en tripp på Ikea med farsan. Jag hittade en säng och matta, kanoners! Har nog allt klart till nya rummet innan nästa vecka:D sen käkade man ju middag där borta med. Inta varje dag den bara kostar 10 kr x)

Middag :D


I don´t know why, but I´m afraid I´ll never hear a word from you again

 

 

 

Söndag igen då..Helgen har varit helt okay. Gårdagen spenderades med Anders då som sagt. Blev en lugn kväll, han, jag och bilen. Pizza i Skärplinge blev det också. Anders kunde inte förstå varför jag blev så till mig när jag såg att dem hade en Färjestad pizza där. Men alla som håller på dem förstår mig nog x)

Vad fan ska man göra idag då?


I just wait for a word from you..

                                   Snart ska jag köpa ny säng^^

Will it be our last dance tonight?Tänkte uppdatera lite om gårdagen. Ganska trevlig fest tills alla bråk började. Jag och Kjell drog ganska tidigt hem till honom och sussade. Vaknade av att han petade mig i ögat, HA! Umgicks med honom och hans syrra hela förmiddagen innan det bar iväg hem.

Jag sitter och smälter maten nu. Åt för mycket som vanligt. Jag har falsk bullemi - jag glömmer bort att spy efteråt x) skämt och sido. Har asa tråkigt med en ångestfylld men ändå ganska lugn känsla i kroppen, men ändå flumm. Vad jag har ångest för just nu vet jag inte. Hjärnan kanske tror att det är söndag idag höhö. Anders slutar jobba vilken minut som hellt och då kommer han väl hit efteråt antar jag. Får se vad kvällen har att bjuda på!
Bjuder på lite skön musik såhär på eftermiddagen: Stained Red från Uppsala. Nils Jansson som sjunger, eller Kung Henry;)

Nån slags rubrik

Kom precis hem från Uppsala. Ja, det blev Uppsala idag igen. Igår var det ju bara en snabbis med jempa, mycket trevligt! Idag var det en lite längre snabbis med gänget, som resulterade i shopping, något som inte skulle hända. Men jag är inte förvånad x) jag fick med mig ett par siden fillingar och två kortor hem. Finte!

Snart ska jag vidare till k-holm och kröka. Sug och svälj - trevlig helg! :D

RSS 2.0