varför vet jag inte

Jag skäms att jag visade mig svag inför dig.
Att jag blottde mitt innersta utan att jag kunde stoppa det.
Jag minns att jag grät, men jag vet inte varför...

Ni vet den där känslan man får när man får veta att någon tycker om en. Att personen inte bara tycker du är en dryg idiot. Utan att bakom alla konstiga ord och skratt finns en vänskap som man inte trodde fanns. Att du var en av dem underbara som fanns där för min när jag kom i en svacka. Att du bara satt där med mig. Tack Kjell!


Mer sprit åt folket! :D

Jag och ninni var på fest i k-holm igår. Väldigt lyckat måste jag säga, och det mest förvånansvärda var att det inte vart något bråk, duktiga idioter! Jag själv vart lite väl rund under fossingarna och deckade breve Stefans toa(Y) men jag kan säga att jag aldrig har sovit så skönt någonsin i hela mitt liv som jag gjorde på hans toarullar, riktigt myspys x] Tack Frida, Kjell och akke för att ni var mina barnvakter<3 haha.

Nej nu ska jag lägga mig och sussa, sen blir det samma runda igen, lugnare den här gången iaf.
Mer sprit åt folket! :D


Gubbe och kärring!


När jag blir en kärring
ska jag prata sjukdomar i bagerikön
När jag blir en kärring
ska jag uppfostra din ohyffsade barn
Och jag lovar att jag ska ta god tid på mig när jag lyfter väskan från sätet brevid
jag som är gammal och du som e ung och min handväska den är jättetung

När jag blir en kärring
ska jag åka till norrtälje och köpa billiga strumpor
När jag blir en kärring
ska jag sätta upp anonyma lappar i tvättstugan med gnäll
Och jag lovar att jag ska ta reda på allting som händer i mitt kvarter
jag ska fråga ut dina barn när jag bjuder dem på kakor och saft

Bitter dag

Ibland vill jag fan döda dig
långsamt och riktigt plågsamt!

Hittils under dagen har jag bara varit vaken kanske tre timmar. Och det läskiga är att jag blir inte piggare, det händer ingenting! Hur jävla mycket ska jag behöva sova? Har mått illa som ett as hela dagen, jag mår illa så fort jag äter, eller ens dricker vatten. Så då vill man fly från verkligheten ett tag, och det bästa stället att göra det på är i sömnen! (Y) nu är klockan sex, mår illa igen för jag åt ett fucking äpple. Sitter och hoppas på att Anders ska komma hit och underhålla mig lite, vara klippan jag lutar mig mot när allt annat bara känns fel<3
Ni tror nu säkert att jag är väldigt bitter, men det är bara för att jag är det...


Tessans spådom om mig:D

"När du blir 40 år kommer du gå igenom en medelålderskris så då kommer du börja smuggla kinesiska vägglöss och hemkört pulvermos. Sen kommer du bli rik på barnhandel. Du kommer även bli medlem i en undervattensorgie som  är människoätande kannibaler som styrs av Gustav våran kung."
Tessan ser väldigt ljust på min framtid:D dem säger ju att livet börjar vid 40!
Och jag vill ha kaka, men dem är slut:( blir deprimerad, lika bra att jag går och lägger mig, kanske drömmer om kakor x] jag skulle vilja vara med i den där sagan Hans och Greta, jag skulle kunna vara Greta och Anders Hans. Fast dem är ju syskon egentligen..men insest är bäst! Vad roligt det skulle vara att gå ute i skogen tills man kommer fram till världens största kaka formad som ett hus - man skulle kunna gå in i den:D sen om man skulle vilja doppa kakan får man slänga hinkar med saft på väggarna x] och på jularna skulle man aldrig behöva göra ett pepparkakshus för man bor redan i ett. Det skulle vara livet det!                                                             
Imorn ska jag fan sova ut som jag inte gjort under lovet än höhö.


Gävle med natta

Var in till Gävle med natta idag:D jag var och snackade med min handledare Marcus på min praktikplats, han verkade astjyst(Y) sen efter vi käkat träffade vi på Rebecca, Karlsson och Johan inne på Carlings och var med dem tills vi åkte vidare hem till Karlsson. Det roliga var att jag hade sagt till natta tidigare under dagen att jag ville träffa dem, och om hon inte hade velat gå in på just Carlings hade vi aldrig gjort det x] sen tog jag en väldigt fin blastfilm på den där prinsessan och grodan som satt på en dörr vid bion...lalalala, införskaffader mig även W.A.S.P - The last command som jag ska spela så rutorna skallrar!
"Skratta och ha roligt är det bästa jag vet" xD
Vi säger att det är jag och natta på bilden, två glada idioter:D


Feeesteeen

Sen en sak till, eftersom jag inte hade blogg i fredags, så får jag väl berätta lite om den nu istället! :D
Det var en sån dag när man verkligen inte har någonting att göra, man har frågat alla om dem vill leka med en men man får ingen respons typ x] jag låg och kollade på Söderkåkar eller vad tusan den hette, nån fars med Stefan och Krister iaf, den var ju lite så där smårolig, riktigt låg humor:D sen gjorde jag mitt i alltihopa några havrebollar, som blev skitäckliga och åkte direkt i soptunnan.

Men hur som hellst, det slutar med att jag tar bussen till Tierp, till Aspius fest. Det var jätte trevligt måsste jag säga! Jag träffade folk som jag inte snackat med på flera år, så det var mycket att ta igen, många saknade ansikten:] jag var nykter alkolist den kvällen, men Camilla smusslade till mig lite vin och andra goa grejer lite då och då - det tackar vi för! Men det roligaste på hela kvällen var typ när festen var slut. Utan att gå in i detalj, kan jag iaf säga så mycket som att det handlade om en stulen högtalare som resulterade med en snöskyffel i skallen (Y) haha, jag har lite skadeglädje xD Moahahahaha..sen kom Jonas och hämtade den resterande ligan som skulle mot Västlands hållet.

Kvällen avslutades med När lammen tystnar, riktigt riktigt bra film måste jag säga. Både tessan och jag tycker att Hannibal Lecter är en sån söt liten gubbe x] för att lägga in lite reklam i det hela, aja det var allt tills vidare!Saknar babe!


Bowling i Uppsala!

Igår var jag, David, Lizette och Isa inne i Uppsla och bowlade, det var riktigt kul! Även om jag förlorade typ varje spel x) sen åkte vi hem och tjockade och hade lördagsmys ute i nybygget, och när dem trodde jag sov fick jag reda på att allan och Lizette skrattat åt mig på Rullsand när jag låg och snarkade - det är kompisar det! xD det blir hämnd!

Ja nu jag jag skaffat blogg till slut, som jag sa att jag inte hade tid med och aldrig skulle skaffa. Men jag står fortfarande fast vid att jag aldrig ska skaffa facebook! Jag kommer vara den enda i Svearike som inte har det snart, så det så:D

Om ett tag ska jag åka från David och träffa Anders.
Har saknat dig som fan, varje minut är du i mina tankar<3 Jag älskar dig!<3
Och dagens låt är fortfarande Animal (Fuck like a beast) jag är bästa på att nöta sönder låtar (Y)RSS 2.0