Here we go

Nu vare äntligen dags då. Om ett par timmar drar jag till stockholm, och imorn har jag min första praktik dag. Ska bli awesome! Alldeles nyss steg det in en kvinna i hallen. Hon gick rakt in utan att ringa på. Jag kände igen henne efter ett tag. Hon visste att jag skulle till Stockholm (undrar vilka mer som gör det). Hon sa något i stil med; nu när du får komma och vara hos dem kända människorna kan du ju lägga hårstrån i maten och sånt där..
what da fuck?

Aja. Kommer inte blogga något nu i veckorna antar jag, så herrå

hello

Sitter och chillar med Martin och elle. Han spelar och sjunger. Fredagsmys ^^

Mera jobb

Japp, idag ska jag och Erik dra till cajsa´s igen. Var där igår med, riktigt kul. Ännu mer kul var det att min kära arbetskamrat fick göra allt tråkigt skit göra. Skyller på mitt kön. Ibland är det nog ändå rätt bra att vara tjej. För pengarna blir det till att köpa Get away biljett, pierca tungan och köpa boaorm i sommar. Fuck yeah! 

Dålig uppdate

...jag vet. men förra veckan hade jag verkligen fullt upp och noll tid över för att blogga. Det vart mycket plugg inför slutprovet i livsmedelskunskap och dessutom jobbade jag ons-fre. Det var jättekul förutom att det jobbade en så snuskig gubbe där. Haha. Ska tillbaka och jobba imorn. Sen nästa vecka äre praktik som gäller, ska bli awesome! Dock är jag lite sjuk men det ska jag åtgärda den här veckan.

Nu blire krubb


"Ska du sälja en bebis?"


Frågade Ida carro. Jag har inte en aning om vad dem snackar om men det låter kul x)
Ännu en världelös datakunskapslektion som väntar... suck


Lördagkväll i Gävle

Gårdagens festligheter började såhär:

Vi började förfesta med några riktigt sångglada killar, mycket sing star med andra ord! Jag fick storstryk varje gång. Hade inte väntat mig något annat. Sen bar det av till en tjej som hade födelsedagsfest. Vi var inte alls där länge. Var rätt lame så dem bestämde sig för att dra in på krogen. Då åkte vi hem. Men innan dess så käkade vi på Max!! Väldigt glad tjej då.

bättre hamna i god trekant än i en ond cirkel




de ni! Höhö


kunde man dö av tristess hade jag nog gjort det vid det här laget..






Sitter på en helt världelös trafikant lektion. Har precis gjort prov som gick sådär, och så börjar Sten gnälla på min stavning, huh! Orkar faktisk inte göra något sånt där dataprov nu. Har inte lärt mig någonting alls på den här kursen så känns dumt att slösa prov som ändå kommer gå åt helvette. Då spar jag hellre dem tills jag kan något. Hatar dem här lektionerna. Känns ju bra också att ens lärare inte lyssnar när man säger att man inte förstår hans sätt att undervisa. SÅ! Behövde skriva av mig lite. Är ju ändå ingen idé att snacka med Sten för han har ignorerat mig två ggr redan. Vill inte bli avvisad igen.

Så nu sitter jag här och skriver. Dunkar i lite extra hårt i tangenterna för att störa dem andra lite, hih x) Sten och lärarkandidaten kollar lite på mig nu ser jag. Vill att klockan ska bli fyra så jag kan möta upp Martin och åka vidare mot Lizette. David kommer dit sen också, ska bli awesome! Synd bara att bästa Isa inte kunde vara med:(

Vad ska jag berätta nu då. Har äntligen trottsat kylan och går med skinnjacka. Nu är det vår bestämmer jag! Och snart sommar, sol och festival!

Trevlih helg:D

Gråa dagar skyndar aldrig på



Kände verkligen att jag var fit for fight idag i köket. Gick super enda fram till lunch för då åt jag en semla och mådde därefter snuskigt illa. Toppade som fokus då x)

När vi slutat drog jag och klippte mig. Blev färgning också såklart, såg ju inte klok ut i skallen. Blev min naturliga plus lite svarta slingor. Jag har en liten förkärlek till slingor ja x) farsan märkte ingen skillnad han, får se om någon annan gör det imorn höhö. Lägger väl upp nån bild som ni kan sitta och dreggla till sen när jag orkar;) och finner motivation och lust för att knäppa ego bilder.  Känner att jag bara sitter och ordbajsar nu. Kanske borde ringa nån och snacka av mig lite.

So long

Jesus nötter vi bjuder på!



Idag la jag persikogodis i sprit. Är förväntansfull på mitt lilla experiment! :D
Är något grymt tatueringssugen också!

mutter


sammanfattning av helgen



Jag hade en ovanligt trevlig helg faktiskt! :D började att jag var med Martin fredag kväll, lugn kväll. Lite fredgasmys sådär. Sen på lördagen åkte vi med Eckerö över dagen. Käkade buffé och handlade. Fick med mig en parfym och sprit hem m.m. riktigt nice!

Hemresan var dock inte lika nice. det finnd fan inget mer patetiskt än fulla medelålders svenssons. Äckliga klimakteriekossor som klänger och kladdar på allt och fulla gubbar som ska bråka med den yngre generatioen. Det var verkligen full cirkus!

Sen när vi kom till Gävle blev vi skjutsade till Rickard ute i Älvkarleö. Var ganska mycket folk där. Mycket skratt och kröka!



Tänk om bananer vore raka, hur skulle då bananer smaka?





Sitter hos Martin och lyssnar på musik och chillar. Vi har kollat på massa barnprogram på tuben med, så nu har jag björne som ringsignal :D de ni!





Dag 18 – Min favoritfödelsedag


Har varit lite lat med den här listan men nu skare bli ordning på det med!

Min favorit födelsedag var nog när jag var väldigt liten. Jag minns inte ens hur mycket jag fyllde. Måste ha varit någonstans runt 4-5 års åldern. Såklart låg man och låtsades sova. Andades så stilla att jag själv inte hörde mina andetag. Mina uppvaktare som kom in gjorde verkligen den 7 juni till min dag! Det var både mamma och pappa som firade mig, med ett par som dem kände vars unge jag tyckte mycket om att leka med. Senare den dagen klappade jag massa hästar och brände mig på den sommar varma asfalten. En underbar dag.

När dem åkte hem hade dem lämnat en förpackning o´boy. Alice hade aldrig druckit o´boy förut utan bara sån där äckta choklad som skinnar sig så äckligt. Det var nog början på en livslång kärlek.

This is it!

Idag är Alice en glad tjej, vilket inte händer alltför ofta haha x). Idag fick jag min praktikplats säkrad. Jag kommer vara hos Mathias Dalgren i Stockholm. Känner mig apstolt som den första tvåa som fått praktik i huvudstaden. Ibland måste man få skryta (kan nog vara det enda jag kan skryta med också) Jag är sjukt pepp på att komma in där och bara ge järnet och lära mig så mycket som möjligt av mästarna:D FUCK  YEAH, nu äre min tur!



bjuder på en bild på en glad Alice^^


Dag 17 – Mitt favoritminne


Oj vad svårt. Jag har många fina minnen. Minnen som aldrig kommer blekna. Tider då man känt sig fri och lycklig. Men om jag ska berätta om bara ett minne tror jag det blir om en dag för nio år sen. Den dagen jag fick min katt. Kommer alltid minnas första gånger jag såg honom. Så rädd han var.

Jag hade så länge velat ha ett husdjur. Jag hade önskat mig en katt så länge, men jag minns att jag var näst in till desperat och kunde ta i stort sätt vad som hellst. Så en dag berättade farsan för mig att en av hans kompisar hade planer på att göra sig av med sin katt. Hans dotter var stor nu och hade ingen tid över för lilla Dixie. Farsan berättade att han hade tackat ja. Konstigt nog blev jag inte sådär upp över öronen lycklig över att höra det. Men troligtvis var det för att jag inte kunde förstå att det var på riktigt. Även nu ibland kan jag känna så. Att man kan känna så stark kärlek för ett djur. Han är min bästa vän. Han finna alltid där och sover vid mina fötter om natten. Just nu sitter han brevid mig och ser otålig ut för att jag inte klappar honom. Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.


Den femte dödssynden; frosseri

 

 
Ja men ibland får man, jag bakade negerbollar för en stund sen.



RSS 2.0