valborg 2011

Snart blire festmåltid bestående av potatismos..och kanske lite mer yoghurt. Sen drar jag till karlholm och umgås med lite trevligt folk.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Klippte mig i onsdags

Godnatt folket

600:- fattigare

Dagen har varit väldigt givande. Åkte in till Uppsala med farsan efter skolan för att pierca tungan. Blev lite nervös när allt var förberett och redy to go när han sa "nu kör vi". Men det gick superbra. Fyndade en tröja på New Yorker efter :]

Nu har jag precis fått i mig ett glas med soppa. Det tog typ en timme x) vad man utsätter sig för egentligen haha. Känns tråkigt att jag inte kan träffa Anders ikväll. Jag kan verkligen inte prata. Det är inte det att jag är så svullen men ömmar som fan när jag försöker få fram orden. Känns som ett handikapp att inte kunna snacka x) Hoppas att det går på lördag iaf höhö.

Nu blire Simpsons :D

Det hände en grejDå var den äntligen gjord :D ursäkta för en skit ful bild, inte den vackraste jag tagit x) men får duga


tråkigt med hastiga slut

Då var äventyret över för den här gången. Sitter och kollar bussar hem, eller till David. Lilla Gubben som ska fira sin artonårsdag:D Tänkte ta en tripp på stan först innan hemfärden, men allra allra först blire brorsans magiska köttfärssås med ett berg av permesan!

SEE YA

Så fucking jävla rätt!!


FÄRJESTAD VANN!

Glass = frukost

Ja det är en bra frukost må ni tro!

Idag är min sista dag på praktiken. Svårt att förstå:/ allt har gått så fort, som det alltid gör. Kommer verkligen sakna allt. Även det dåliga.
Jag frågade Mathias igår om jag kunde få löpa en av hans böcker, då det fanns reklam för dem i Matbaren. Han svarade med att jag skulle få den till personalpris och att han skulle fixa det med en gång. Han gick iväg men kom tillbaka lika snabbt igen.
- Hur stavar du ditt namn?
- A L I C E.
- Så det är du som ska ha den?
- Ja det är tänkt så..
Han skrev några rader som jag inte såg sen gav han mig boken.
- Och personalpris här är gratis.
Magen gjorde ju kullerbyttor hela kvällen. Jag bestämde mig för att inte läsa förens jag satt på bussen på väg hem.

När jag öppnade boken kunde jag läsa med stora bokstäver;
Stockholm 2011-04-14
Till Alice
Lycka till!

Tack

Your soul's going to burn in a lake of fireInatt hade jag en så jävla sjuk dröm. Drömde att jag höll på att bli våldtagen inne på hemköp. Det gamla hemköp, så som det såg ut när det hette vivo. Men jag drömmer alltid så knas. Dem på praktiken har redan hoppat in galenskaperna som händer i mitt huve när jag sover. Men jag ska nog inte berätta det för dem:] heheu.

Snart blire lunch innan jag drar iväg för att jobba kväll. Första gången jag gör det nu, ska bli grymt spännande! Hoppas man får hjälpa till, om inte mycket så åtminstone lite grann (A). Nä nu ska jag läas Ozzys bok, jävligt bra. Läs den!

I´m out.

slut på 13/4-11. Kommer aldrig mer igen

Har precis kollat klart på Emil i Lönnerberga. Helt klart bästa när dem har det stora tabberaset x) haha. Ska väl sova lite nu, om jag inte läser ur min nya bok;
Jag är Ozzy


mmmmm

Man är ju inte lite sugen på att köpa med sig en sån hära glassmaskin hem! En av dem andrapraktikanterna hade nyligen gjort de. Tänk att kunna göra egen glass själv med massa coola smaker. Fast jag skulle väl äta ihjäl mig. Troligtvis, ja. Men dem är inte så dyra och det går ju inte att jämföra med köpeglass. Detta is da shiet.


Idag är jag en trött tjej

... som vill ha mat. Hela tiden. Com.


jag föraktar dig

Idag kände jag mig som en ganska så sliten tjej. Inte mycket sömn i helgen och man kom ju inte i säng i bra tid igår heller så. Jag stod mest och jobbade i sömnen kändes det som. Nu är jag inne på den sista veckan. Det är med blandade känslor jag kommer lämna Mathias Dahlgren. Men det kommer vara minnen jag bär med mig hela livet.

Efter praktiken plockade brorsan upp mig så åkte vi och handlade. När vi kom hem stod det mat på spisen. Det är vardagslyx de x) haha. Men nu ska jag gå och säga god natt till alla kidsen och sen kvarta in. Klockan är nu 20.27. Skööööönt.


dax för update

Nu blev det lite bloggande iaf innan praktikens slut. jag och syrran sitter och kollar på du är vad du äter och den vidriga Anna Skipper.
Dagarna rullar på här borta. Känns roligare nu när jag hittar där borta och har fått min egen miss.e lista, alltså en att göra lista. Det jobbar en del idioter där. Hade det inte varit så att vi var i köket hade jag aldrig låtit dem behandla mig sådär. Inte en chans. Men vissa är jätte gulliga. Finns en sån söt liten norrman där. Eller liten är han ju inte x)
Det är nått så otroligt vad man blir bajsnödig när man går så mycket. Galet. Haha. Men nu ska jag vara socal med syrran här. Smell you later.

RSS 2.0