Tomt, så tomt att bara skalet är kvar

Jag är fortfarande sjuk och det lär nog dröja innan man blir helt frisk såhär års. Jag har varken haft tid, ork eller lust med bloggen dem senaste dagarna, kanske kommer det tillbaka senare.

Jag måste tvätta

Jag hatar det, men jag kan ju inte gå runt naken antar jag.


Sjukling

Allt har ett slut, men tyvär kommer ju sommarlovets slut alldeles för snabbt. Jag har blivit sjuk tillråga på allt, var ju ett tag sen så det var väl dags. Ska nog kämpa mig upp imorn ändå. Farsan köpte glass från Glassbilen som jag sitter och proppar i mig. Men jag kommer nog få brainfreeze innan det svalkar i halsen x)

Igår spenderades dagen med Pier, mycket trevligt. Han är sjuk. Han längtar till skolan haha:D

                                        


"Sven-E när man är gammal så dör man"

Jag fick väl inte världens bästa start på dagen när jag vaknade av mensvärk, bläää. Men senare på dagen åkte jag in till Uppsala där gänget väntade. Fick även trevligt sällskap av Nina på vägen in. Jag gjorde något episkt idag och åt på Max höhö, inte varje dag det händer och serskillt inte att jag vill det frivilligt heller! Vi fönstershoppade - alltid lika givande! Och sen klippte David sig så han blev så fin så. Fast han såg ju inte helt hemsk ut innan;)

Senare på kvällen fiskade vi, vilka minnen man får sen man var liten. Var nog också då jag fiskade sist. Tror vi fick ihop en 14 st små ynkliga firrar innan vi la av. Kvällen slutade inte riktigt där utan jag gjorde en väldigt snabb vesit hos brudarna och jempa, alltid trevligt!

Nu sitter jag här och tänker på den snälle busschauffören som körde in på Strömsbergsvägen åt mig. Det finns pärlor!




Ville bara visa en lite mindre sminkad sida av mig, en jag kallar paniksminkning a la Alice


Gävle

Kom precis hem efter en liten tripp till Gävle med Anders, Viktor, Jonas och Stefan. Den där yran var ju inte mycket att se tycker jag. Allan hade vunnit en söt nalle till Lizette, tyckte Anders kunde gjort desamma för mig (a) åt först på Max innan och sen på donken efter, finte!

Nu blire film till sängen, eller kanske säng till filmen..



Söt fjortis, min fjortis<3 



Jag fick ett ljus av en politiker




Karlholm, vad annras..

Ja folkan igår var ju ingenting att jubla över precis! Träffade på en del trevligt folk men mer var det inte. Vi stannade inte länge utan drog till pizzan istället, sen vidare upp till Kim för några av oss. Blev besviken att det inte blev någon efterfest. Men jag, Kjell och Isa hade iaf ett trevlig avslut på kvällen.

Isa har precis åkt hem nu och jag sitter och planerar denna dagen. Får se vad som händer.
Jag börjar få glass abstinens!!


Mums mums

Ja nu står cheescaken i ugnen! Mitt livs första, känner mig lite stolt, den ser bra ut men får se om smaken håller måttet. Snart kommer Lizette och Anders hit, tänkte vara en lite snäll värd och bjuda på fika:]


Bääää

Nu på kvällen åkte jag med anders när han köpte två av fyra får av en snubbe i Västland. Dem andra två ska mattis ha, men alla fåren ska tydligen bo där från och med nu istället för hos Anders, vare sig dem vill det eller inte! Jag kan ju säga att det blev ett jävla liv när det kommer in fyra nya brudar till dem andra i hagen. Två av dem ska få en gullig lite piercing snart för dem saknade det :] jag ska få en jag med, Wihoo!

Tidsfördriv kallas det, Jaoo!

Har ont i huvudet för jag är så trött. Är trött för jag är less. Är less på det mesta..

SENASTE
1. Kompisen du träffade: gänget på festen igår
2. Personen du pratade I telefon med: Anders
3. Du fick SMS av: Tomas
4. Du kramade: Kalle Johansson

IDAG
5. Kläder: jeans och linne
6. Bättre än igår:

IMORGON
7. Är det: torsdag igen
8. Planer: baka och träffa Anders
9. Något tråkigt som händer imorgon: en dag närmare skolan

FAVORIT
10. Nummer: 28 kanske
11. Färg: svart och grön
12. Årstid: sommar
13. Saknar du någon?: alltid
14. Humör för tillfället?: bajs

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: vakna
16. Vad åt du sist?: pepparkaka
17. Vad irriterar du dig på?: finns konstigt nog alltid nått
18. Tror du på distansförållanden?: jadå
19. Vem tänker du på just nu?: en person
20. Tror du att personen tänker på dig med?: tror jag inte
21. Vart reste du sist?: Stockholm
22. Vad gjorde du igår kväll?: festade
23. Liknar du din mamma eller pappa?: mest morsan
24. Ler du ofta?: jag vet inte
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: skönhet är överskattat
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: näe
27. I vems säng sov du i igår natt?: min egen
28. Vilken färg har din tröja?: har ingen tröja x)

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: oja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: det händer
31. Gråter du när du skadar dig?: beror på hur allvarligt det är

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: jag har mina stunder
33. Vad gör dig glad?: kakor och Anders
34. Önskar du att du var lyckligare?: det kan väl alltid bli bättre
35. Är lycka överskattat?: nej snarare underskattat
36. Kan musik göra dig glad?: om!

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: har hänt
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: nått sånt säger man BARA om man menar det
39. Har du en flick/pojkvän?: Yes!<3
40. Är du nöjd med det?: absolut
41. Är du kär?: ja

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: finns allt för många
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: näe haha
44. Är du en mobbare?: vad du ger är vad du får, säger jag
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? jaoo

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: inte speciellt
48. Favoritämne?: det praktiska
49. Värsta ämne :  samhäll
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: jag vill inte ljuga


Mycket bra gårdag

Igår var en ovanligt trevlig dag:D det hände ganska mycket.
Det började med att jag skulle ta bussen ut till Julö och Pier. Det gick ju ganska bra att hitta rätt iaf måste jag säga x) vi kollade på alice i underlandet (Y) me like, men sen det där luftslottet som sprängdes typ, var länge sen jag blev så irriterad på någon film x) Piers syrra kom även hem och vi satt och snackade lite med henne, och deras föräldrar. Mycket trevligt! Jag fick skjuts till bussen sen när det var dags för pojkarna att åka och plåga sig med löpning.

Efter det tog jag 7 tåget till Örbyhus och Linda. Dem satt och pimplade lite när vi kom fram och stämningen var på topp. Var mycket roligt folk där och ett par nya ansikten med:D Dock synd att inte dessie kom:(
Det blev ett sent tåg hem till sängen. Kunde somna med ett leende på läpparna när jag tänkte på dagen som varit.

Att en människa kan få en att känna sig så obetydlig och världelös, få magknip och klump i halsen. Människa, ja. För just nu vill jag faktiskt inte kalla dig vän.

Nordic Essentials

Ett litet tips! Jag använder det här ansiktsvattnet, Nordic Essentials från Garnier, superbra! Den innehåller druvextrakt och vitamin B5 som ger huden näring och lyster. Jag upplever att min hud blivit bättre sen jag började med denna produkt. En annan bra grej är att det är ett billigt och lättåtkommligt märke. Inte bara dem dyra som funkar.


home sweet home

Nu är jag hemme igen efter en crazy festivalhelg! Ska berätta lite om den;) jag har nog aldrig gjort nått blötare, tokigare, roligare, galnare och underbarare i mitt liv! Dessie och jag kom till festivalen runt 12-13 tiden, köpte tröjor och letade som as efter hennes syrra och Mårtens gäng, men vi hittade ingetdera så det blev en tvåmanna grej! Första bandet vi såg var Anthrax, tror dem stavas så. Riktigt bra live band och publik smörare. Efter det var det dags för Slayer. Alla kan nog tänka sig vad jag skulle säga om nån frågade om dem var bra. Sen såg vi också Alice Cooper, men grym scenshow plus Motley Crue, även dem bra show. Efter detta var området så lerigt att det såg ut som ett brunt hav över hela området. För det ösregnade nämligen hela tiden, var som att gå runt i en kall dusch x)

Alla väntade ju på Maiden, så när dem äntligen entrar scenen så står 55 000 skrikande fans och välkommnar dem. Dessie och jag fick bra platser eftersom vi dissade Motley efter ett tag. Maiden levereras alltid och så öven denna gång. Det var dock lite tråkigt att dem inte spelade nån låt från nya plattan. Men men får höra den när den släpps den 16 augusti.

Tur att man har en bror som bor i Vaxholm som vi fick slagga hos. <3

The Final Frontier, Iron Maidens senaste platta som släpps den 16 augusti


Sonisphere

Imorn händer det äntligen, imorn är det dags för Sonisphere! Dessie och jag drar in till Stockholm idag på förfest. Skriver när jag kommer hem.


how how

Igår blev det ju ön då. Man var ju tvungen att dra dit den sista gången för sessongen. Det var väl inte världens drag men det var trevligt sällskap och cider:D på vägen hem till floodarna så åkte vi till Ullforsbadet och tog ett nattdopp, eller morgondopp, det var precis där emellan.

Dixie ligger i mitt knä och gör mig sällskap som vanligt. Vädret kommer ju inte med sitt bästa kan man verkligen säga, men det blir nog ändå en tripp ut till Skutskär ikväll!

Hade

Grattis älskling!

söt 20 åring


Söndag igen då

Jag gillar faktiskt söndagar på sommarlovet. Det är mindre ångest inblandad då. Sen har några av sommarens bästa minnen varit på en söndag.

Igår kom dessie och våldgästade mig. Det var tamigfan på tiden! Har saknat den tanten. Vi planerade massa till Sonisphere, men än så är det en del pusselbitar som fattas. Nu är det bara 6 dagar kvar. Det börjar pirra lite i magen. Vi brudar kommer ju vara kungar där tillsammans med Mårten och co.

Anslaget till Anders tårta står i ugnen nu, så jag hoppas att han inte läser min blogg idag x) det är ju inte varje dag ens festman fyller 20 år! Imorn alltså;)



<3

RSS 2.0