Valborg!

Igår vare kvalborg, som Jesper säger, men idag är det fan valborg! :D känns som det här kommer bli en bra dag, bra humör, alkoholintag med gänget(Y) Snart kommer Anders hit, då får han träffa min syrra för tredje gången, status på honom där x) sen åker vi till Ullfors och Lizette, med oss har vi en massa matiga grejer som vi ska införtära. Ska sluta skriva så konstigt haha. Vid sju tiden antar jag att allt folk kommer hem till David. Kommer sakna att inte kolla på an brasa i år, blir nog första gången i mitt liv jag inte gjort de, trååååkigt.

Men som alla uppmärksamma alicewallin-bloggläsare läste sist så skrev jag att nästa gång har jag en överraskning...den kommer senare den x)
Nu ska jag käka frulle:D 

Orden ekar i hennes röst

dålig dag

Jag börjar allvarligt tro att jag har aggretionsproblem. Sen igår förmiddag har jag blivit flyförbannad 6 gånger. Känner mig så dum som låter det gå ut över andra, måste skärpa mig. Inte bra för hjärtat heller haha xD
Sitter å väntar på Anders nu, 16 månader med underbaraste idag<3
Älskar dig av hela mitt hjärta.
Imorn har jag en överraskning till er gott folk ;D

och allt var så konstigt
men förbannat kul
Det kunde ha varit nån annan
Men det var jag

ARG

Tänkte bara klargöra en grej för alla. Det är någon jävla idiot som sprider runt att jag spydde ner toan på folkan i fredags. Det är bara ett elakt rykte. Jag deckade: ja, jag spydde: ja. Men jag är iaf inte så talanglös att jag missar toastolen. jag vet inte vad den här personen i fråga har missat:S hatar folk som bara snackar utan att veta sanningen, så lägg av din tönt. Bra nu vill jag inte höra från en enda jävla käft att jag spynne NER toan, som jag INTE gjorde!!


Gustav hatar måndagar

Drog till Tomas och hagge idag :D efter ett tag kom Elin och crille också. Tjockde pizza och jag orkade inte hela så crille fick vara uteliggare och käka mina rester x). Jag säger bara en sak, att jag ska ta alla dem små slynorna in the a-hål med en stock snus!

Lizette sa att folket vill till Söderfors på sista april, vad tycker ni läsare om det? Jag är inte pepp på det asså, men känns som jag sinkar för dem andra, men får se vart vi hamnar då! Höhö. Nu ringde Anders så nu ska jag gagga med honom! :D

I wanted you to know
That I love the way you laugh
I wanna hold you high and steal your pain away
I keep your photograph
And I know it serves me well
I wanna hold you high and steal your pain

":-D"

Dina ord ekar i mitt huvud
och jag är fast besluten på att du har förstört mitt liv

Folkan igår!

Jag kan säga såhär att jag mår precis som jag förtjänar! Imorse trodde jag att det var lugnt, men nu kan jag konstatera att jag för första gången kan säga att jag är bakis. D`OOOH!
Men jag får skylla mig själv haha, men jag är lite bitter över att jag valde att dricka rövin istället för vitt, dumma dumma alice! Sen slog det totalslint när snelinge började bjuda på rent. Men kvällen var väldigt trevlig innan dess, träffade massa folk, och skrattade gott åt en tönt som skulle nita lilliz men istället ramlade han xD

Men en sak som gör mig riktigt förbannad är folk som bara snackar med en på fyllan, då känner ju alla varandra liksom, men sen kan man inte snacka efter festen. Sånt tycker jag är skit tråkigt!

Jag är rädd, trots att jag är beredd

Nu äre söndagsmyyyys!

Sitter och kollar på två och en halv män och ska väl fortsatta plugga lite efter att jag berättat lite om gårdagen.

Jag och Anders tog 821an till ullfors om sen vandrade hela gänget hem mot David. Ida anslöt sig sen också. Vi skulle överraska David med en liten fest när han kom hem. Mycket busigt måste jag säga x) Och en mycket lyckad kväll :D ännu ett bevis på att man kan ha kul utan alkohol, det är sällskapet som görett! Av mig, Lizette och Isa fick David ett paket kondomer och en fårbarbara.

Anders och jag åkte hem tidigt och sen har jag spenderat hela dagen i sängen.
Men nu värker ryggen för att jag har böjt den i alldeles för många timmar, så nu ska jag sluta och käka glass istället!

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron


snart äre lördag igen!

Var hemma från skolan idag pga överjävlig mensvärk-.- inga piller har jag att knapra heller, tusan!
Jag har massa plugg kvar men kan inte koncentrera mig. Tankarna går tillbaka till morsan hela tiden. Det är snart tre år sen du drog<3 men det blir bara svårare dag för dag. Jag vet inte hur länge sen det var jag träffade dig. Tiden går. Månad, år..

Trots att jag inte vill inse det så är ****** den enda jag har. Man klarar sig inte själv för evigt.
För jag faller.


-

Never look back...

Måndag efter lovet

Ni som länkades hit via min bdb läste ju det väldigt inbjudande orden att det inte hänt nått intressant i mitt liv idag. Det har det inte nu heller, men sitter och väntar på att Simpsons ska börja och tänkte att jag skulle fördriva tiden lite! Lalala

Imorn opereras farsan, hoppas allt går bra med det!

I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon

Filmkväll

Idag är ingen vanlig dag, för idag gjorde jag något så ovanligt som att träffa Moa:D och ännu mer ovanligt att Max också var med:D det får fan inte ta så lång tid mellan gångerna vi ses. Dagens roliga lilla moment intreffade precis efter att jag och Moa hälsat på varandra x) hennes farsa skulle lyfta av hennes cykel från bilen, då Moa fick en vision om att hon skulle kolla om cykelnycklarna var med, som dem såklart inte var x) och det roliga i det hela var att cykeln var låst haha. Så Moa blev tvungen att ta bussen;)

Påvägen till Max gick jag och snackade med Anders och Moa med Linda, väldigt socialt(Y) men sen blev det film för hela slanten, plus popcorn:D = dagen räddad. Imorn ska jag träffa Susanna, får se vad vi hittar på:]

Nej jag vill inte få in den där världen
den är så tom och tyst och tvär


Glad fucking Påsk!

Nu äre påskafton :D det är inte klokt, förra påsken var ju nyss, eller?
Jag skyndade mig som fan för att bli klar innan Anders kom, men så hade jag tagit fel med en hel timme haha -.-
men blev gladare igen när dem sa att Svampbob snart börjar på nikelodeon :DDDDD

Jag har inte orkat blogg på några dagar, vill inte känna mig låst av dummburken nr. 2 Men:

I torsdags var jag på restaurangen, det var synd att missafredagens matlagning, men men. Sen gick jag till gymmet. När jag sedan förflyttade mig till konsum för att köpa lösgodis till Anders ägg slog det mig att jag inte hade några planer för kvällen :( men då bjöd Isa över mig:D och som vanligt plingade jag på fel ställe haha xD såg på Lizettes min när dem kom att något var fel xD. Jag, allan, Lizette och Isa satt och flummade och lite senare kom även David :D kul som fan som vanligt! Sen åkte alla hem och jag fick skjuts av allan hem (Y)

Och den som tyckte det där var mycket att läsa, här kommer fredagen:

Som spenderades hemma hos Tomas och Linda, Elin och Haagamannen var också där och Tim såklart! :D jag hjälpte brudsen att måla om i köket, annars var jag riktigt osocial och satt bara och ritade av dem andra, inte på det snälla sättet x) Gårdagens citat:
Tomas: den här filmen är från 11 år den kan till och med Tim se...(ungen är 5 tror jag xD) höhö.

Och den som orkade läsa allt det där borde få nobellpriset:D
Sen när Anders kommer ska han få leta efter sitt påskägg sen åker vi till Tierp, vidare mot Uppsala med folket! :D
GLAD PÅSK!


RSS 2.0