sommar tider ute



Oj vad trött jag är. Känner mig stolt över mig själv som lyckats läsa 30 sidor servering b utan att somna med huvudet i boken x) Idag var första gym passet med, på jag vet inte hur länge. Det känns helt underbart att vara tillbaka. Nu är jag verkligen fit for fight!

Kommer nog inte bli världens bästa update den här veckan, för jag ska jobba tors-lörd. Eller om det var söndag med..det visar sig. Jag ska få träffa dem små sötnosarna på Gefle Gourmet Service igen. Trodde aldrig dem skulle ringa men nu så jävlar.

Aja, tjingeling!


Du är som förbjuden frukt..



Får se vad som händer idag då. Jag vill in på crusing för det var fan bokstavligen år och dar sen! Hoppas att Lizette och allan har plats i bilen.

Jag och nina var till Stockholm igår. Fick med mig en klänning hem och lite tygmärken. Ja, ni läste rätt, en klänning. Dock ser det ut som en tunika så för mig är det en tunika. Var det inte jag som skulle köpa bikini..hmm. hittade inget bra på shock just då men ska kolla på hemsidan med. Sen käkade vi på kebab House. Kebabben i Karlholm är tio gånger godare! Mycket skit snack och skratt bjöds det på, men det är väl så det ska vara? Tack för sällskapet kan jag bara säga till henne.

Den konstiga känslan i magen kan inte försvinna. Jag vet att det saknas något i mitt liv och jag känner det enda ner till tårna. Jag vet precis vad det är, men vill väl inte inse, vill kanske inte öppna ögonen. En saknad som tränger djupt in i själen som jag inte kan bli av med. I morse vaknade jag gråtandes från en hemsk mardröm. Jag får tårar i ögonen igen när jag tänker tillbaka. En dröm där just den personen sårar mig. I en värld så nära men ändå så längt borta.

tredje gadden



Den sitter strax ovanför vänster knäveck. Jag är supernöjd! Känns bra att man kommit igång med gaddningarna igen, var ett tag sen sist och det här var den första för i år. Men fler blire! Och ni som har varit uppmärksamma på min heather känner nog igen texten.. 

tråkigt

Sitter och väntar på Svampbob

Jag kan inte hitta inte min favorit duschkräm längre





 

Sad face. Den var så bra. Annars så har dagen varit bra. Mycket att göra i serveringen men så det ska va! Jag hann tyvär inte gymma idag för måste skriva NO arbete -.- blääää säger jag bara. Men jag går nog ut på en promenix lite senare.  


old pic



A deamon of fear kills the big wild
Shameful tears - soon it's allright

Inne i en tAKiDA period nu



 

Me like;)


how do you feel when you can not cry?




Har kollat på några polares bloggar och deras inlägg sen förra sommaren. Jag längtar nu så galet mycket dit så känner mig nästa deprimerad. Det här blir sista sommarlovet i mitt liv. Känns sorgligt. Om lite drygt ett år när jag går ut då är jag inte längre ledig utan arbetslös..

Nä nu ska jag inte tänka mer på det x)
Tungan mår förresten bättre idag, kunde äta hela 3 kakor:D vilken lycka med fast föda alltså!
Nu ska jag nog gå ut på en promenad tror jag

så mycket du har sjunkit i mina ögon



Jaa.. det här året var sista april en väldigt, hur ska jag säga, störd tillställning. Var inte så supertaggad och hade ingen sprit. Folk gjorde saker som jag aldrig i min vildasta fantasi kunde föreställa mig att dem skulle göra. Svikna förtroenden och den besvikelse och avsky man känner när folk sjunker ner i avgrunden bara för deras egen dumhets skull. En väldigt jobbig kusin och min kompis mumintroll till ragg lockade ändå fram en del glada skratt. Kvällen slutade inte som planerat. Det var jävligt kallt att stå ute och vänta på nattbussen i en och en halv timme. Meeen det var några som förgyllde kvällen, underbara nya kontakter.


RSS 2.0