Lillördag, jay

Dagens matteprov kunde ju gått lite bättre tycker jag, är nöjd om det inte slutar med ig x)

Efter skolan hade jag ett långt gympass, superhärligt! Frida kom också, var inte igår jag tränade med henne precis. Har saknat henne där. Anders och jag ska käka strax men ville bara dela med mig om hur nervös jag är inför imorn. Då släpps biljetterna till Maidens konsert i sommar. Jag är alltid lika orolig att jag inte ska få några biljetter, oftast helt i onödan x) så imorn blire sovmorgon för att fixa det, sen in till Uppsala med jempa efter skolan:D
Snart äntligen helg! Tack för mig

Gårdagens tatuering!



Var hos stoffe igår och gaddade mig efter skolan! Det här är resultatet
minst en sittning kvar sen så är nog underarmen i tipp topp





Lite svullen arm då


11.38

Nu är datakunskapen snart slut och vi får gå och käka, JAAAA!

Iron Maiden!

Nu i torsdags fick jag reda på att Maiden kommer till Sverige i sommar:D kan inte tacka Viktor nog som kom med tipset! Då ska dessie och jag dit och röja!

Tidigare konserter:

Iron Maiden - 25 nov 2006

Motley Crue - 5 juni 2007
Metallica - 12 juli 2007

Iron Maiden - 16 juli 2008
Iron Maiden - 26 juli 2008
Slipknot - 12 nov 2008

Takida - 28 nov 2009
Lars Winnerbäck - 5 dec 2009
Green Day - 11 okt 2009

Green Day - 5 juni 2010
Lars winnerbäck - 28 juli 2010
Sonisphere - 7 aug 2010

Iron Maiden - 1 juli 2011


.



Idag satt jag nere vid ån
och såg löven falla ner
i vattnet


Jempa och jag ska käka pannkakor idag;)



Nu börjar helgen närma sig med stormsteg och det gillas verkligen! :D kommer tillbringa morgondagen i Gimo med Viktor och massa chips. Sen ska jag troligtvis fylla i tatueringen med, finely! :D ser verkligen fram emot det, ska diskutera lite kommande planer med honom också.

Ska börja rensa mitt rum med för nu är tapeten uppe och färgen torkad. På golvet i ett hörn låg en gammal Hälge tidning. Jag började läsa den, så kul haha x) älskar honom


Vad tycker ni

Jag är jättesugen på denna piercing, tror ni det skulle va nått? :D

 


**

Du har sett drömmar rasa ner
och du vet hur munnar ler
Dom älskar gärna det dom ser
men dom skräms bort om det finns mer


Men du är van vid folks manér
och från din vagga till din grav
är du den vilsna världens slav
du är en tår i svarta hav


OH BEHAVE! ;D


Athena

Kom precis hem från ett gymmpass. Det första på typ två månader pga av sjukdom, och mot slutet av sommaren var det lathet. Men det känns underbart att vara igång igen! Benen skakar och datorn också, så skönt! Älskar känslan av att vara helt slutpumpad, man känner sig duktig. Sen borde jag kanske tagit det lite lugnt första gången - tjaa, men det är en världslig sak! x) Dem spelade denna på gymmet, pepp musik helt i min smak! :D

Judas Priest - breaking The Law


yes yes

Kolla på Jägarna med älskling det är finte! :D

big news!!

Jag tror jag äntligen börjar få någon slags kontroll över min omänskliga längtan efter sötsaker och annat skit som Alice proppar i sig som om morgondagen inte existerade. Måste skryta lite nu - jag valde bananen före ostbågarna! Haha, det är stort för att vara mig. Jag ska även försöka äta mer grönsaker, det händer bara ett par gånger i månaden så nu är det allvar och se till att ta sig själv i kragen. Får se hur länge det går x)

Hatebreed

Everyone Bleeds Now



I Will Be Heard




 


Nu är det lördag igen!

Befinner mig hemma hos crille med Sofie och akke, får se vad kvällen har att bjuda på. Förhoppningsvis utgång! :D Ha en bra kväll alla glada!



Stort grattis till Pier som fyller 18 idag!
Peace out!

Gissa mera bajs!!

Jag gör en gissa bajset till, får se om ni kan denna
lika bra som älgen?



Först ut är en Grand danois. En riktig bjässe. Är det han som klämt fram högarna?



Eller är det kronhjorten? Som kommer in som alternativ nummer två.



Kanske är det denna sötsak, björnen? Nu är det bara att gissa på!


ännu en fredagskväll

Jag sitter i sängen med datorn i knät. Anders ligger vid sidan om mig. Han ligger och sover och pratar i sömnen, om ekologiskt utsäde. De ni!

Dagen har varit lugnare än lugnare. Kom hem efter skolan och sov middag och sen kom gubben då och vi åkte och käkade pizza. Landade i min säng efteråt och har inte rört oss på ett par timmar. Jag börjar känna mig rastlös satan. Vill åka ut..

I miss you like I never missed you before



winter´s coming

Snart ska jag få maaat och bli en människa igen!

Har lite jobbigt nu. Vädret och jag är inte bästa vänner. Kan man bli allt annat än deppig när himlen ser ut som pölsa:s och snart kommer snön och kylan med på allt. Men jag ska inte låta mörkret ta mig! :D Nu ska jag tänka på alla långpromenader i snön, koppar choklad, pepparkakor och snögubbar istället. Jag ska inte tänka på dem kalla mornarna då man inte vill något hellre än att klamra sig fast vid sängen, bli arg på sig själv för att man är IQ befriad nog att inte klä på sig ordentligt och jag ska framför allt inte, inte, inte tänka på dig. Det känns redan bättre..eller?



Nu är det er tur


Jag bojkottar idol!

Kommer inte se ett enda avsnitt för jag är så jävla less på den skiten. Samma grej varje år, jag har tröttnat för länge sen. Men sen kan jag inte förneka klassiker som "Fittan sticker fram", "Full på min coca cola" och "Ring ring" dem är ju odödliga.


Jag ljuger för mig själv

...gång på gång

Sitter och glor på tv. Inget upphetsande. Väntar på gårdagens avsnitt av Simpsons. Hur fan kan jag vilja se det igen? x)
Det kniper till sådär härligt mycket i magen som det gör när party veckan kommer, men det ska kännas att man lever! Jag är påväg att bli en mer positiv människa men det går inte utan en dos ironi.

Ärligt talat så känner jag mig jävligt less nu. Är trött på livets små tråkiga vardagligheter. Vill göra något åt det men vet inte vad. Det är ganska svårt att vara positiv nu..


så sant

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut



han trollade fram en morot

Jag skippade skoljoggen idag, inte så överraskande kanske. Tog mig till skolan till circus ett för att vänta på min första körning och hinna se en rävunge springa över området x) sjukt söt. Körningen gick kanoners iaf. Efteråt blev det till att skynda sig till bussen vidare mot Gävle. Köpte present till Pier och glass till mig sen hem och sitta och gagga med min bitch Tomas på bussen.

Jag sitter och kollar på något pensionärsprogram nu på ettan och väntar på att kolla in Joe Labero, raaarrw. Hahaa. Nu kom han:D hejdå!

Snart är det helg!

Ja snart är det helg. Jag vet inte om det är jag som försöker vara positiv eller om jag lever i förnekelse.

Nu är nästan all tapet uppe i nya rummet, kommer bli super snyggt! Läääängtar verkligen. Ska bli kul att leka designer, borde kunna piffa till det lite efter all Simon och Tomas jag kollat på x) Lägger upp en liten bild sen när allt är klart;)

(Det var älgen som pluttade som Lizette och Isa visste:D)




Gissa bajset!

Ja precis, vi ska leka gissa bajset:D
Mitt första bajs som jag ska presentera ser ut så här:



Det här bajset är väldigt populärt att sälja utomlands
(vi svenskar är konstiga) i stort sätt allt från djuret är
eftertraktat eftersom det inte är fullt så vanligt utanför
Sverige.

Är det kanske:




Eller:



Eller är det kanske vildsvinet som pluttat?:



Nu är det bara att gissa på! Svaret kommer imorn;)


<3




Du är bättre än du vet
Mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
Det gör man där vi kommer från

:@

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MÄNSKLIGHETEN!


dagen efter dagen

Ja hur kul festen var igår kan ju diskuteras. Träffade massa trevligt folk men inte rätt stämning för mig, sitter egentligen hellre och krökar bara x) Anders och jag åkte hem efter ett tag och somnade tidigt. Vaknade imorse av att en viss person låg och pussade på mig, lätt bästa väckningen! Jag var uppe med tuppen (för att vara jag) och har hunnit övningsköra med Anders och sen med farsan. Det tar sig lite. Ikväll blire filmmys:D

Partey



Taggad för k-holm då, får se vad kvällen har att bjuda på. Och ja, jag ska se ut såhär!:D Haha, tänkte lattja till det lite men vem kommer inte ha krusat hår ikväll..


så svårt

Varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras

It´s alive!!

Ja det är den, för idag köpte farsan ny laddare till min lilla dator. Nu när jag sitter här med den i knät och tvn framför mig inser jag att jag faktiskt saknat den lite! Den äldre generationen gnäller på att man blir så stressad av telefoner, visst en del. Men för mig finns det inget som stressar upp mig så mycket som datorn. Det är också en anledning till att jag inte har facebook, jag skulle helt enkelt inte orka hålla koll på alla människor, min hjärna skulle brinna.

Nu vet ni att jag fortfarande lever, strax blire pannkokor!


GAAAH

Jag har tråkigt:] men snart bär det iaf av till stockholm på fest, ska bli riktigt nice!
Får se om jag ockar knäppa lite fina kort som jag kan dela med mig av.

Ända sen vi var små har du behandlat mig som en docka. En känslolös docka som du kan ta fram och leka med när det passar just dig, för att sedan slänga iväg mig igen. Men nu är det slut på det! Jag orkar inte mer, du har sårat mig så mycket att du nog aldrig kan få perspektiv på det. Jag har sårat dig också, men nu är det inte jag som beter mig som att livet inte har konsikvenser. Jag älskar er alla vänner som verkligen bryr er om mig! Utan er skulle jag inte klara mig.

Så det var dagens klagomål. men nu kan jag lämna det bakom mig för idag.

Toooomas

Jag är inte frisk än men blogglusten kom tillbaka lite nu för tillfället! Som carro sa: Alice in tha house, när jag snyter mig x)

Sitter i karlholm hemma hos crille nu. För idag äre ingen vanlig dag för idag fyller faktiskt min bitch Tomas år, HURRA! Snart ska jag gå och köpa fika till honom, tänkte att det kunde vara lite snällt sådär!
Nu konstaterade jag att crille är high-tech


RSS 2.0